Afvallen

Afvallen hoe doe je dat ?

Je bent zeker op veel verschillende websites geweest en op zoek geweest naar hoe je het beste kunt afvallen, maar elke keer kom je de dingen tegen die je juist niet wilt zien. Daarom hebben wij drie tips voor je neergezet om goed af te vallen.

Tip 1: Lichaamstype
Voor dat je begint met het afvallen, zorg ervoor dat je je lichaamstype weet. Je hebt namelijk drie verschillende lichaamstype ectomorph mesomorph endomorph.  Het verschil tussen die lichaamstype, is dat de een sneller afvalt dan de ander. Of dat de een meer spiermassa kan kweken dan de ander. Dus ken je lichaam en je komt al stukken dichterbij.

Tip 2:  Niet verhongeren
Als je snel wilt afvallen kun je het beste een dieet nemen en gezond eten. Honger jezelf daarom niet uit. Want als je e zelf gaat uithongeren krijg je een ander lichaamstype dan dat je in gedachten had. Je zou dan eventueel 150 kcal minder kunnen eten en wat buikoefeningen doen voor het slapen gaan. Want dat geeft ook een groot effect.

Tip 3: Geen excuus
Tegenwoordig hebben mensen weinig tijd of komen ze met een excuus dat ze geen tijd hebben om te sporten. Maar toch willen ze afvallen en op een korte termijn. Het eerste wat je moet doen, is die twee dingen vergeten. Afvallen kun je niet 1,2,3  het heeft wat tijd nodig. De tijd die je besteed aan een excuses, kun je het beste besteden aan de tijd, die hebt om een planning te maken, wanneer je kan gaan sporten.