sport

Bootcamp Haarlem

Logo Body & Mind

Ik was opzoek naar een bootcamp bij mij in de omgeving hierdoor kwam ik uit bij bootcamp Haarlem.Bootcamp is tegenwoordig een erg populaire manier van sporten. Bootcamp is een work-out die je over het algemeen altijd in groepen in de buitenlucht doet. Bootcamp Haarlem is hierbij een ideale bootcamp die je uitstekende hulp aanbiedt bij hij opbouwen van spiermassa of bij het afvallen. Door middel van een bootcamp vind ik het persoonlijk een leukere vorm van sporten dan een work out in de sportschool.

Wat is bootcamp

Een bootcamp bestaat bijvoorbeeld uit hardlopen, intervaltrainingen en fitnessoefeningen. Een bootcamp is meestal ook niet afgesteld op het behalen van je eigen persoonlijke doelen. Je traint in grote groepen om samen gezonder en fitter te worden. Je werkt dus meestal niet naar een specifiek eigen doel. Het kan wel handig zijn voor jouw eigen doelen om een bepaalde nadruk te leggen bij een bepaalde oefening. Om bijvoorbeeld sterkere armen of buikspieren te krijgen.

Tot slot

De bootcampbootcamp Haarlem is ook niet een erg intensieve vorm van sporten. Hierdoor vond ik de trainingen zelf wat makkelijker. Maar duurt het wel een stuk langer om resultaat te zien. Ik vind het erg belangrijk om gecoacht te worden om door te zetten.