coach, personal training, sport, sportschool

Fysiotherapie bij Physicum

PhysicumHeb jij een blessure of klachten aan een spier of gewricht? Loop je al een tijd met deze klachten rond en wil je eindelijk een duurzame oplossing? Dan is Physicum de plek voor jou!

Physicum is een praktijk voor fysiotherapie waar de fysiotherapeuten op een andere manier werken dan in de fysiotherapie gebruikelijk is. Zij werken vooral met technieken uit de Mylogenics methode en uit Neurokinetic Therapy. De combinatie van deze technieken is erg succesvol. Physicum is een echte aanrader!

Voor wie is fysiotherapie niet geschikt?

De aanpak van Physicum is niet geschikt voor klachten en beperkingen die zijn ontstaan direct na een operatie. Trajecten na een operatie zijn langer dan zij aanbieden. Dit is niet hun expertise. Voor deze gevallen kom je wellicht in aanmerking voor langdurige begeleiding met fysiotherapie. Neem daarvoor contact op met je verzekering! Betreft het een operatie van maanden geleden, en zijn de klachten nog steeds aanwezig, dan kan de aanpak wel heel geschikt zijn!

Wat doet de fysiotherapie van Physicum?

Om erachter te komen waarom iemand klachten heeft zullen zij altijd eerst een aantal testen doen. Dit doen zij omdat ze vooral geïnteresseerd zijn in waar de klachten vandaan komen. Belangrijk om uit te leggen dat waar de klacht wordt gevoeld en waar de oorzaak van de pijn zit, bijna altijd verschillende locaties zijn. Daar kom je alleen achter door een aantal testen te doen. Bij Physicum zijn ze specialist in het testen waar de oorzaak zit van jouw klachten!