personal training

Geweldig nieuws over personal training

100pt

Ik sport al een geruime tijd en elke keer deed ik dezelfde fitness oefeningen. Ik moest meerdere oefeningen gaan uitvoeren om sneller te groeien. Het was erg moeilijk om uit deze comfortzone te stappen. Steeds dezelfde oefeningen uitvoeren en snel naar huis gaan was toch wel lekker. Echter is dit natuurlijk niet de juiste mentaliteit. In dit artikel ga ik jullie dan ook geweldig nieuws geven over mijn ervaring met 100% personal training. 

nieuws

 Over Daniel Schepers

Daniel Schepers is de eigenaar van 100% personal training waar ik geweldig nieuws over te vertellen heb. Ik namelijk last van overgewicht en hierdoor was ik onzeker over mijzelf. Via via ben ik in aanraking gekomen met deze geweldige personal trainer. Daniel Schepers heeft verschillende top opleidingen afgerond relevant aan deze business. Hierdoor beschikte hij dan ook over de capaciteiten om mij van mijn overgewicht af te helpen. 

Aanrader voor jullie!

Dankzij de intensieve begeleiding bij de trainingen en mijn voeding. Ben ik elke maand ongeveer 2 kilo afgevallen. Na zes maanden ben ik in totaal 11,6 kilo afgevallen. 100% personal training is dan ook echt een aanrader voor jullie. Simpelweg omdat hier resultaten worden bereikt die ik nooit alleen had kunnen bereiken!