personal training

De beste personal trainer Hoofddorp bij Physiq

PhysiqBV

Bent u op zoek naar de beste personal trainer Hoofddorp? Kom dan even langs Physiq. Hier beschikken wij over veel verschillende soorten trainingen. Ook volgen veel mensen een personal training.

personal trainer Hoofddorp

Mijn ervaring met een personal trainer

Mijn ervaring met een personal trainer is zeer positief. Eerst hield ik helemaal niet van de sportschool. Ik had geen zin om in een grote groep te gaan sporten of voor mijzelf aan de gang te gaan. Toen hoorde ik dat ik ook een personal trainer kon gaan nemen. Deze trainer zou mij dan gaan helpen van A tot Z. Ik besloot om contact op te nemen met een personal trainer bij Physiq. Toen heb ik contact opgenomen via de website. Dat ging erg gemakkelijk. Ik heb een proefles gevolgd en ik vond het echt heel leuk. In die proefles hebben wij kennis gemaakt en hebben we al wat oefeningen uitgevoerd. Nu sport ik nog steeds 2x in de week. Nog steeds met dezelfde personal trainer. Ik heb het erg naar mijn zin en mijn lichaamsbouw is aanzienlijk veranderd.

Aan te raden

Dit bedrijf is een zeker aan te raden sportschool. Neem een keer een kijkje op de website of loop gewoon de sportschool in en creƫer het perfecte lichaam.