personal training

De beste personal trainer in Rotterdam

ptroomlogo

Bent u op zoek naar een goede personal trainer Rotterdam? Neem een kijkje op de website van PT Room. Daar vindt u een personal coach die met u de strijd aangaat voor een maximaal resultaat.

personal trainer rotterdam

Mijn ervaring met een personal trainer PT Room

Zelf volg ook een personal training bij PT Room. Ik ben erg tevreden over hoe de samenwerking gaat met PT Room gaat. Ik ben begonnen na een enkelblessure. Toen had ik een lange tijd niet gevoetbald maar ik wou toch actief blijven. Ik besloot om een personal trainer op te zoeken in de stad. Ik kwam bij PT Room nadat ik me had aangemeld via de website. Ik vind het toch fijner om een personal trainer te nemen dan dat ik in een groep sport. Dan krijg ik toch meer aandacht en dan geef ik ook meer. Dat zie ik ook in het lichaam resultaat. Ik ben erg blij dat ik hier ben begonnen en wil het komende jaar ook blijven. Als u op zoek bent naar een personal trainer in de omgeving van Rotterdam. Raad ik u zeker aan om een contact op te nemen met PT Room.