personal training

Rowing PT de beste personal trainer in Arnhem!

rowinpt_logo

actie-small-groupPersonal trainer is de beste personal training school in Arnhem! Wij doen er alles is aan om jou zo goed mogelijk begeleiden en trainen. Wij geven volledige aandacht aan het trainen op specifieke trainingen van gewichten of conditietrainingen. Wij maken gebruik van de beste sport materialen en heeft een van de beste sportfaciliteiten. Wij bieden persoonlijke trainingen en groepstrainingen aan. Onze trainers weten precies hoe zij jou moeten motiveren en hoe ze jou beter kunnen begeleiden. Voor de beste sportfaciliteiten en begeleiding ga je naar Arnhem.

Onze Personal trainingen

Wij bij Personal trainer Arnhem bieden een personal trainer aan die samen met jou werken aan het behalen van de doel. Onze personal trainers begeleiden u tijdens het gehele traject totdat het doel is bereikt. Het traject is verdeeld in verschillende periodes van trainen in functionele ruimtes en buiten ruimtes. Alle periodes worden afgesloten met een test die bij jouw doelstelling past.

Onze Groepslessen

Samen sporten met anderen mensen is gezellig en leerzaam! Personal trainer Arnhem heeft diverse soorten groepslessen beschikbaar voor u. Wij geven onder andere lessen in low impact en gevorderde lessen.

In de groepslessen werk je samen in een tweetal. Hierdoor wordt er hard gewerkt en kan er van elkaar geleerd worden.