sportschool

Voor de beste trainingen ga je naar Sportschool Elst!

logo-Ultrasport

sportschoolWanneer u op zoek bent naar de perfecte locatie om te trainen bent u bij Sportschool Elst op de juiste plaats. Wij geven trainingen in allerlei vormen, zo geven we personal training, groepslessen, speciale lessen en Yoga. Bij sportschool Elst werken we met de beste faciliteiten en apparaten om de lessen aantrekkelijk te maken. Onze trainers zijn ervaren en doen er alles aan om jou te motiveren en om jouw doel te behalen. Bij ons gaat het erom dat jij jouw persoonlijke doel behaald. Of het nou afvallen is of sterker worden wij zullen je volledig begeleiden. Onze lessen zijn geschikt voor de jonge en ouderen mensen.

Ultrafit

Bij Sportschool Elst geven we een unieke vorm van training. Ultrafit training is een combinatie van Fitness, gewichtheffen, atletiek en gymnastiek in één trainingsvorm. Het is een stoere en grensverleggende sport voor iedereen die echt fit wil worden. Je verhoogt je conditie, lenigheid, kracht en algemene fitheid. Daarnaast verlaag je het vet percentage en het laat je spiermassa groeien.

Groepslessen

Groepslessen zijn ervoor voor mensen die leuk vinden om met anderen mensen te trainen. Het is bewezen dat mensen beter gaan presteren in een groepsverband dan wanneer je alleen traint. Tijdens de groepslessen kan je van elkaar leren en elkaar motiveren. Bij Sportschool Elst verzorgen we leuke en uitdagende trainingen.