personal training

Waarom heb ik gekozen voor de personal training van 30 PT?

30PT Logo

Tot een tijd geleden was mijn levensstijl erg onregelmatig en zeer ongezond. Zo at ik bijna nooit ontbijt en ging ik pas in de middag eten wanneer ik het idee kreeg dat ik honger had. Daarnaast at ik ook erg veel snacks in de avond. Hier moest zeker verandering inkomen en daarom heb ik de personal training van 30 PT ingeschakeld. Zij kunnen mij helpen bij deze zeer ongezonde levensstijl.

personal training

Een totale verandering dankzij de personal training

Ik vond tijd dat het echt tijd was voor  een complete verandering. De personal training van 30 PT heeft mij daarom geholpen. Zo gingen we iedere week intensief sporten om mijn doelen te behalen. Hierdoor kon ik weer de persoon worden die ik vroeger ook was. Door de personal training ben ik maar liefst 42 kilo afgevallen en kan ik zeggen dat ik er weer superstrak uit zie zoals ik er ook uitzag in mijn 20er jaren. Ik ben super trots op het resultaat en mijn personal training ook erg dankbaar. De personal training heeft mij iedere week weer gemotiveerd om door te gaan en meer te doen, hierdoor heb ik mijn doel snel kunnen behalen.